Mat tilberedt over et sprakende bål er litt spesielt og det smaker veldig godt, og gir en enorm apetitt !

Hytte Tur med ordentlig Gullasj
Hytte Tur med ordentlig Gullasj, Når denne atpåtil lages på den rette måten, nemlig over et sprakende bål er det ikke noe som kan konkurere ! Det gjelder nesten all mat som lages ute.

Chilliconcarne, blir også meget vellykket å lage på bål, fordelen med denne retten er at det er rimelig fort gjort.

Ertesuppe kokt over et sprakende bål er fantastisk godt !

Gulasj koking på terrassen, fungerer aldeles utmerket og kommer til å bli gjentatt.

For noen årsiden, bygde jeg en «Grill hytte» på hytta, dette er et lite skjul, med en fastmontert benk og en stor grue. Her er det blitt laget og konsumert mye godt, til alle årstider. Noen parafinlamper brenner hull i vintermørket, som bildet viser. Grill mat er også aldeles utmerket hundemat, hvis noen skulle lure på det.