Farger er veldig viktig når det gjelder mat og har innflytelse på både smak og den totale opplevelsen av selve måltidet. Dette gjør det også interessant å fotografere mat ! Selv om det kan se rimelig “tullete” ut når en person begynner å fotografere tallerknen i stedet for å spise mens maten er varm ! Jeg er en av disse “tullingene!
Chilliconcarne, ingredienser.ChilliconcarneLøk, en viktig bestanddel.Godt med hvitløk må til.Chilliconcarne. nesten ferdig.Chilliconcarne.ferdig.Hvorfor ikke prøve Chilliconcarne over et bål. Dette ble faktisk meget vellykket.
Enkel og god mat.
Ganske så pent !Grillspyd, kan være riktig så dekorativt også smaker det godt.Skikkelig mannfolk Frokost, med speilegg, bacon og stekte Potter !Fra et måltid på La Dolce Vita i Ratzeburg, det ser jo godt ut !
Et utvalg av det som ble servert på M/S Lofoten.
Is og multerGode OsterKokt TorskLøk suppeReke koctail
Diverse “Godsaker” fra Østerrike.
KuchenKaiser Schmarren, en Østerisk spesialitet, som må prøves.Kraft Suppe mit GemüseAsparges m/HollandaiseLammekoteletter m/Bakt potetWurst SalatKalkun suppe.God Pasta, med masse ost.Mors Sildesalat
Det å ta gode bilder av mat er ikke så enkelt, resultatet skal jo være slik at en får lyst på den avfotograferte retten ! Samtidig så må en jo bli ferdig mens maten er varm !
Hjemmelagede grillspidd.
Med kjøtt av forskjellig opphav tomater, løk og paprika. God penslet med oliven olje ! Flammegrillede filet koteletter og grønsaker ! Bare duften av dette får tennene til å løpe i vann !Gullasj på skikkelig visFarger i gryta