Dette er en serie med bilder i fra byggingen av en modell av Hurtigruteskipet M/S Finnmarken. Dette er et prosjekt over flere år, og jeg har valgt å legge ut bilder i fra de forskjellige stadiene. Dette er en serie med de siste detaljene med ferdigstillingog er bilde serie nr. 6

Byggingen startet : 07.03.20 og ble ferdig 04.03.23. Dette er en byggetid på 2 år, så nøyaktig som overhodet mulig.

Se også de øvrige innleggene fra byggingen av denne modellen. M/S Finnmarken : 1,2 ,3, 4,5 Dette er serie Nr. 6.

Jeg har en kommentar til dette byggesettet : Tegningene og byggebeskrivelse er ikke tilfredsstillende og tilsvarer ikke en modell i denne prisklassen, det er også en del deler som mangler og de ferdigstøpte delene i plastisk har en uakseptabel dårlig kvalitet. Dette gjelder egentlig samtlige modeller i fra Øgrei i Egersund, jeg har tatt opp problemene, men det vises påfallende liten interesse til å høre på kommentarene og langt mindre å gjøre noe med dette. Dette er veldig synd for Øgrei har veldig mange fine modeller. Øgrei har flere modeller jeg kunne tenke meg og bygge, men jeg er ikke sikker da det også finnes andre modelbåt produsenter som feks Mamoli, som ikke har så mange irritasjons momenter.

Med disse bildene er byggingen av en modell av Hurtigruteskipet M/S Finmarken ferdig. Modellen er tilsalgs, det er bare å ta kontakt.