Jeg kan ikke si at jeg synes høyspent master er med på å forskjønne naturen, uansett konstruksjon og størrelse synes jeg de er usannsynlig stygge.  Men de er der og gjør sin nytte, så jeg kom på at jeg skulle prøve å ta noen bilder med disse som hoved motiv å se om jeg var i stand til å få noen brukbart ut av det !

Jeg vet ikke hvorfor, men jeg synes Høyspentmaster er Sort Hvitt bilder. Disse bildene er skannet i fra Ilford HP 4 120 Sort Hvitt film i formatene 6×6 og 6×9

Når en legger til elementet “farge” så blir jo resultatet noe annerledes, det gir flere dimmesjoner til motivet, men blir det penere ?

Så stygt er det faktisk mulig å gjør det ! Dette bildet er i fra Øyesletta eller nederst i Kvinesdal for dem som ikke er lokalkjent.

Her har jeg gjort et forsøk på å la Høyspentmastene bli en del av naturen ! Bildene er i fra Jæren !

For å få tatt disse bildene er det veldig greit med sykkel, og da er etter min mening er en “Trike” aldeles suveren, særlig hvis en kan disponere en tilhenger til å frakte fotoutstyret i !

Dette er et ærlig og redelig forsøk på å få noe noe pent ut av Høyspentmaster og deres plassering i naturen, jeg har brukt mye tid, film og forskjellige typer kamera for å få det til ! Men har jeg lykkes ? Du får mene selv, personlig er jeg ikke overbevist ! Høyspentmaster er stygge og uansett hvor sterkt jeg prøver og uansett hvor avansert utstyr og teknikker som anvendes så er resultatet “stygt” !

Men jeg skal prøve en eller flere ganger til !