Dette er et forsøk på å vise litt natur i fra setet på en ligge sykkel, eller Trike som er det offisielle navnet.
Dette er en veldig behagelig måte å forflytte seg på, og når denne også er sammenleggbar så er egentlig “oppdagelses” mulighetene ubegrensede.

Jeg har også anskaffet meg en tilhenger, som er spesial tilpasset transport av hund, hvilket er veldig greit, når turen blir for lang og hunden sliten. Denne er selvfølgelig også meget godt egnet til å transportere fotoutstyr, mat og kaffe hvilket jo er svært viktig når man er på tur med hovedformål å ha det hyggelig i naturen og kanskje få med seg et par gode bilder hvis muligheten byr seg.

Trike m/ Vogn
Trike m/ Vogn Langs Frøylands vann i Time Kommune på Jæren.

Det jeg har sett som en utfordring er å se motivene i fra denne vinkelen, og det har dessverre blitt mange turer, uten et eneste bilde. Helt til jeg tok meg kraftig i sammen og sa at nå skulle det fotograferes mens jeg satt på sykkelen, og etter hvert så begynte motivene å komme. Kameraet henger konsekvent rundt halsen og det blir litt forskjellige bilder på nesten hver tur.

Flere av bildene er i fra Njåskogen, som ligger i en passende avstand hjemme i fra. Her kan en få en passende rundtur, utfordringen er imidlertid at det er ikke så mange variasjons muligheter på vegen fra og til Njåskogen.

Det blir også mange bilder av blomster langs vegen, men dette har jo sin naturlige forklaring siden dette er en liten artikkel om naturen sett i fra setet på en ligge sykkel.