Jeg har nå startet på “sesong” – 3 -, som eier og bruker av “Trike”, eller på godt Norsk 3 hjuls ligge sykkel.
Jeg anskaffet meg en HP Vellotek Scorpio, med fjærer og hjelpe motor. Denne ble levert av Bardum i Oslo.

HP-Velotek Scorpio
HP-Velotek Scorpio.

Jeg anskaffet meg tidlig en tilhenger, Dvs. En Hunde vogn, som er spesial laget for transport av hund. Jeg tok den største modellen, slik at det også var mulighet for å få med seg “litt av hvert” på tur. Vognen har derfor god plass til ekstra klær, mat, kaffe og masse fotoutstyr, ja og selvfølgelig min hund Nellie.

Disse anskaffelsens fungerer helt etter hensikten, både vogn og sykkel er enkle og legge i sammen og ta med i bilen. Sykkelen krever nok en noe større bil en det reklamen tilsier samtidig som den er nokså “klønete” å løfte inn i bilen i sammenslått tilstand !

Uansett Nedllie og jeg har fått mange fine turer tatt en mengde flotte bilder og i nedoverbakkene sitter hun i fanget ( Ørene begynner å flagre ved ca 20 km / h ) når hun blir sliten så setter jeg henne bare bak i vognen !

Nå har jeg ikke noe bilde av meg i fullført nedoverbakke, med Nellie i fanget og med flagrende ører ! Men det ser sikkert ganske komisk ut for biler som jeg møter glaner noe voldsomt og kjører nesten i grøfta !