Nedfrosset
Nedfrosset

Tesla`en klarer seg forbausende godt på vinter og sne føre, forutsatt at den har vinterdekk. Når det begynner å bli kaldt går imidlertid rekkevidden dramatisk ned, og det er sable “spennende” å følge med på “appen” på mobiltelefonen. Når temeraturen faller under – 10 C blir det litt for spennde, særlig når en ikke har strøm tilgjengelig.
Denne helgen kom det ikke noe sne, men modell “X” sine Falkevinge dører, er veldig morsomme når det er sne på taket av bilen, dette må fjærnes, ellers så kommer det en masse inn i bilen. Har også hatt problemer med å lukke dørene av samme årsak.

En fin tur i et vinterlandskap med lite sne, men allikevel et aldeles nydelig kaldt vær.

Etter en tur er det alltid godt med en kopp kaffe, og ikke noe smaker bedre enn en kaffekopp kokt ute over bål, selv om dette kanskje er i litt vel siviliserte former.
Det begynte å bli mørkt, bildet har derfor ikke den kvaliteten det burde hatt, men her er det stemningen som er viktigst.

Mørket siger på, noe som skjer tidlig på denne tiden av året og de “kveldslige” hytte syslene kan begynne, det siste året er det denne fiskeskøyta som har vært prosjektet.
Mens limet tørker er det spennende å se hvor mye rekkevidden på Tesla`en har sunket. Det er forlenge siden konstatert at vi ikke kommer hjem, men må ned til Lyngdal å lade.
Denne natten var det kaldt og rekkevidde tapet var betydelig, det som imidlertid er positivt er at en kan slå på varmen og defroster via mobiltelefonen og dermed ha en Isfri bil når det er tid for å dra hjem, forutsatt at det er strøm nok da !